Wij (Sebastiaan en Tim) zijn beide jarenlang als collega’s werkzaam geweest in de openbare accountancy. Het inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen alsmede het analyseren en bewerken van gegevens tot rapportage informatie is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden geweest. Sindsdien is het gebruik van Excel voor ons dagelijks gemeengoed geworden.

In de daarop verschillende finance, project, business control functies hebben wij ons nog verder gespecialiseerd in Excel. Het analyseren van data met draaitabellen, alsmede het opstellen van begrotingen, liquiditeitsoverzichten en (wekelijkse) rapportages inclusief interactieve visualisaties zijn hier enkele voorbeelden van.

De afgelopen jaren hebben wij ervaren dat het concretiseren van informatiebehoeften, het verbeteren van de beschikbare informatie en het verhogen van de beschikbaarheidsfrequentie ervan organisaties daadwerkelijk kan ondersteunen in het behalen van hun (strategische) doelstellingen.

Investeringen in business intelligence software alsmede het beschikbaar krijgen van de benodigde data zou hierin geen struikelblok moeten zijn. Begrijpelijk wordt dit vaak wel als een drempel gezien.

Wij zijn erg onder de indruk van Microsoft Power BI vanwege de toegevoegde waarde die het volgens ons aan organisaties heeft te bieden. Zó erg onder de indruk zelfs, dat wij dit als uitgelezen kans hebben gezien om onze krachten opnieuw te bundelen.

Sebastiaan Smit EMFC RC

dscf3317

Functie Consultant & Eigenaar
Opleidingen Master of Science in Accountancy
Executive Master of Finance & Control (Registercontroller)
Ervaringen Diverse sr. business & project control functies
Accountancy, openbare controlepraktijk
Contact +31 615 054 290
sebastiaan@wereportit.nl

Tim Diel EMFC RA RC

dscf3302

Functie Consultant & Eigenaar
Opleidingen Postdoctoraal Accountancy (Registeraccountant)
Executive Master of Finance & Control (Registercontroller)
Ervaringen Financial & business control functies binnen ICT ondernemingen
Accountancy, openbare controlepraktijk
Contact +31 650 281 544
tim@wereportit.nl